Over ons

Een duurzame, interactieve klantrelatie wordt bereikt op basis van merkwaarden. Wij zorgen ervoor dat merken op het juiste moment, op de juiste plaats, op een unieke manier aan de doelgroep worden gepresenteerd en geactiveerd. Voor verschillende A-merken vertalen we above the line campagnes naar activatie strategieën inclusief bijbehorende producties. Alles draait om merkbeleving en interactie. Welke communicatiekanalen en middelen we inzetten is afhankelijk van de doelstellingen.

Full service in activating brands.
De combinatie tussen een reclame bureau, productiebureau en Streetmodels maken Styles Concepts uniek. Naast de strategie en concepten voeren onze specialisten de producties van A tot Z uit. Hiervoor hebben we alle kennis en jarenlange ervaring in huis. Doordat wij deze expertise vanuit één bedrijf faciliteren kunnen we een unieke full service aanbieden aan onze klanten. Dit scheelt niet alleen tijd en kosten maar garandeert ook een constante kwaliteit en duidelijke communicatie tussen de verschillende teams.

Brand activation is meer dan enkel samplen of een promotour. Alles draait om de totaalbeleving van het merk, product of dienst. De synergy tussen strategie, concept, creatie, productie en uitvoering is essentieel. Alles moet naadloos op elkaar aansluiten en tot in details worden uitgewerkt. Onze ervaring op dit gebied en bijbehorende consumer insights zorgen ervoor dat we niet alleen een gericht advies kunnen geven, maar scherpe calculaties overleggen en bijbehorende rendementen en bereikcijfers presenteren.

Styles Concepts BV
A. Hofmanweg 5A
2031 BH Haarlem
+31(0)23 5519 559

Meer informatie?